Nini´s Ulltroll!
Nini Hastig startade i 2004 Nini´s Ulltroll, som är ett enskilt företag som inriktar sig på ullkläder, silkekläder och ullprodukter för hela familjen - för baby, barn, damer och herrar. även prematur- och ekologiska bomullskläder kan beställas. Naturligtvis med stort hänsyn till människan, miljöet, djuren och naturen.

Mitt mål
Målet med Nini´s Ulltroll är att ge alla möjligheten att få tag på riktigt bra kvalitetsprodukter i kända märken av ull och ullblandningar billigare.
Därför blir mina varor tillgängliga lokalt och globalt via Internet, postorder och telefon.

Vad säljer jag
Nini´s Ulltroll säljer i första hand ullkläder och ullprodukter.
Av ullkläder marknadsför jag kända märken som Danska JOHA, Norska Janus, Norska Aclima, Norska Troll och Finska Ruskovilla. Silkeskläderna kommer från Finska Ruskovilla
Av ullprodukter kan nämnas Norska Ullkorga´s VOKSI-påsen, den världsberömda Norska åkpåse, Voksi har tillika, allväderspåsen, sittdynor till sulky, mössor och små tofflor i läder och fårskinn, madrasser och täcken till hela familjen. En del ullprodukter, samt lammskinn kommer från Ruskovilla.
Skor och ullprodukter: Jämtländska Luddan är skorna av ullfilt, läder och cellgummi, varmare alternativ får man leta efter.
Dessutom de härligaste inneskor för hela familjen från Danska Glerups inneskor ullfilt ev. med pälskant .
Största delen av mitt sortiment är tillgängligt för hela familjen - baby, barn, damer och herrar, även prematur- och ekologiska bomullskläder ingår i mitt sortiment.
Jag har valt att ha ett brett urval för att tillfredställa alla behov och plånböcker.

Belägenhet
Då Nini´s Ulltroll startade bodde jag nära natursköna Långfjällets naturreservat, Grövelsjön, Idre Fjäll, Fulufjällets Nationalpark, Nipfjället och Städjan i norra Dalarna. Här har vi stor friluftsaktivitet både sommar och vintertid. Området är absolut värt ett besök - här är så himla fint att risken finns att man stannar kvar.
Nu är Nini´s Ulltroll belägen i Helsinge Danmark, där jag ursprungligen är från.